Klip „Šedesát“

Klip - Šedesát - Petr KotvaldJestli si někdo myslí, že je život sranda… TAK TO TEDA JE !!!

Jasně, žijeme i vážné a těžké momenty, ale dokud sami sobě dovolíme bavit se, smát se a hlavně mít radost, MÁME VYHRÁNO !!!
Ať je náš život alespoň zábavný, veselý a září všemi barvami, když už nám nedovolí se zastavit :-).
A TAKOVÝ CHCI TITULNÍ KLIP LX !
A tak takový, díky Marianu Mačekovi, Andrejovi Kostićovi, Dušanovi Chrástkovi a klukům z Triku Vitkovi a Martinu Blažkovým, je.

P.S.
Před vydáním alba Největší hity v roce 1999 mi tehdejší A&R director Sony Music Karel Knechtl řekl: „Ne, aby Tě napadlo slavit veřejně Tvých XL a další kulatiny. Kdo Tě rád poslouchá, neřeší kolik Ti je. A kdo Tě nežere, pro něj jsi starej a mimo už dávno. A navíc, proč má na koncertě kdokoliv posluchače zdržovat od Tvé muziky.“ Karle, měl si pravdu. Držím se téhle Tvojí rady 20 let. A proto narozeninový koncert v roce 2019 není oslavou mých kulatin, ale oslavou mých písniček. A to nejen těch, které vznikly nebo vyšly v letech s devítkou na konci /Gejzír, Milujem se čím dál víc (1989), Dej nám sex, Plačky, Francouz, Vánoce hrajou glórijá (1999)/. Tyhle songy ze svého kouzla léty nic neztratily. Ba naopak, dokazují, že hudba nemá v časoprostoru žádná omezení. Vždyť i proto, cos mi kdysi řekl, se moje nové album jmenuje „nenápadně“ LX a ne 60. A je na něm 12 novinek, které se, když budou mít štěstí, budou hrát i za sto let :-).

Komentáře nejsou povoleny.